Flexibiliteit, betrouwbaarheid
en kwaliteit zijn kenmerkend
voor Projectburo B.V.

“De voorbereiding, aanleg en begeleiding van een nieuwbouwwijk of wegaanleg laten overheden steeds meer over aan specialisten. Het ontwerp, contractvorming en aanbesteding in de infrastructuur zijn door wet- en regelgeving complex(er) geworden. Daarnaast wordt behalve civieltechnische kennis, het verbinden van de juiste partijen en communicatie steeds belangrijker. Projectburo B.V., met een vestiging in Zutphen en in Gouda, heeft de expertise en ervaring om overheden en marktpartijen in het volledige ontwerp-, aanbestedings- en realisatietraject te begeleiden.”

          Ronald Eibrink

Wat doen wij

Projectburo B.V. werkt onder meer voor (semi)overheden en het bedrijfsleven die vakinhoudelijke en/of specifieke technische kennis nodig hebben op het gebied van water, riolering, wegen of het voorbereiden en ontwerpen van projecten. De medewerkers van Projectburo B.V. zijn op de hoogte van de nieuwste regels, richtlijnen en  wetgeving en nemen die kennis mee naar de klant. ‘In onze projecten blijven we zelf ook nadenken’, zegt algemeen directeur Ronald Eibrink. ‘De klant vraagt om advies maar wij geven ook ongevraagd advies als we daarmee fouten kunnen voorkomen of een project(realisatie) kunnen verbeteren.’

Het bedrijf uit Zutphen en Gouda wordt tevens door onder andere projectontwikkelaars en woningcorporaties
ingeschakeld voor projecten op het gebied van ondergrondse infra, water (berging en riolering), natuurbouw (zoals een landschapsplan), cultuurbouw (nieuwe functie voor een gebied – landbouw naar natuur), reconstructies en uitbreidingsplannen. ‘Wij zoeken altijd naar (creatieve of innovatieve) oplossingen waarmee betrokken partijen meer dan het maximale uit hun project kunnen halen.’ Dochtermaatschappijen Grounds en De DTM-Landmeter worden hier veelal bij betrokken.

Als totaalaanbieder in de civiele techniek is Projectburo B.V. inzetbaar vanaf het eerste initiatief tot en met directievoering en toezicht alsmede eventuele nazorg, bijvoorbeeld als juridisch- technische kennis nodig is op escalatieniveau. Door het hanteren van het ‘vier-ogen principe’ zijn wij erg zorgvuldig en voorkomen wij daarmee juridische trajecten. Alle tekeningen en teksten moeten kloppen. Vanwege onze accuratesse worden wij dan ook regelmatig ingeschakeld voor een second opinion, waarbij we de contractdocumenten controleren op onvolkomenheden.

Hoe werken wij

In de werkwijze van Projectburo B.V. staat het realiseren van een goed eindproduct centraal. ‘Bij onze opdrachtgevers staan wij bekend om onze kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast waarderen opdrachtgevers ons om onze duidelijkheid en nuchterheid. We houden niet van poeha. Wel van concreetheid en het afstemmen van verwachtingen. Goed communiceren met betrokken partijen is voor ons heel belangrijk en draagt bij aan ons kwaliteitsniveau.’

Het leveren van kwaliteit is voor de medewerkers een interne drijfveer waar klanten van profiteren. Hun kennis en ervaring worden aangevuld met specialisten uit het kennisnetwerk rond het adviesbureau. Dan gaat het bijvoorbeeld om archeologie, milieu, geotechnisch onderzoek of een expert bij het aantreffen van explosieven in de bodem.

Hoe zijn wij begonnen

Vijftien jaar geleden startte Projectburo B.V. in Ede. Na tien jaar is het bedrijf verhuisd naar Brummen en heeft daarbij een vestiging in Gouda geopend. In de zomer van 2019 is als gevolg van groei en uitbreiding van activiteiten de vestiging Brummen verhuisd naar Zutphen. Ronald Eibrink heeft ruime ervaring opgedaan in diverse functies bij een civiel- en milieutechnische aannemer, gemeente en een landelijk en internationaal ingenieursbureau. Daarmee is het inlevingsvermogen van Ronald Eibrink binnen alle opdrachtgevers een echte meerwaarde.

‘Als je vanuit verschillende perspectieven en belangen met ‘beide voeten in de klei’ hebt gestaan krijg je beter overzicht over een project, de fases en de uitwerking daarvan. We werken met multidisciplinaire teams, we kunnen aangeven wat bij een project komt kijken, wat de risico’s zijn en hoe het kostenplaatje eruit komt te zien. Daar zijn opdrachtgevers blij mee, omdat ze daarmee in een vroeg stadium weten waar ze aan toe zijn. Flexibele inzetbaarheid, duidelijkheid en kwaliteit is waar opdrachtgevers behoefte aan hebben en wat wij ze kunnen bieden.

Sep
2019

Uitbreiding naar Zutphen

…..

Oct
2014

Opening vestiging Gouda

…..

Aug
2004

Oprichting Projectburo B.V.

…..

Werken bij:

U kunt altijd een open sollicitatie sturen inclusief CV via onze contactpagina. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een allround civieltechnisch medewerker. Benieuwd naar de functie? Zie onderstaande link: