Projectburo B.V. is gespecialiseerd in het complete contractproces binnen de infrastructurele bouwsector. Wij kunnen u compleet begeleiden en ontzorgen op dit gebied, door structuur aan te brengen in de complexiteit van contracten.

Projectburo B.V. begeleidt zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij dit complexe proces en wij werken aan zowel de voorbereidingsfase als de realisatiefase.

Ons doel is om het proces van contracten voor u te versimpelen. Dit doen wij door, eventueel samen met u, vanaf de ideevorming in te stappen en te geleiden tot een juiste contract keuze. Vervolgens kan na de uitwerking en aanbesteding de contractuitvoering worden begeleid. Hierdoor heeft u geen zorgen meer over de wettelijke uitvoering van uw contracten.

Ons team
Projectburo B.V. bestaat uit een klein en daardoor zeer flexibel team met ieder zijn of haar inhoudelijke kwaliteiten en unieke eigenschappen. Dit team is gevormd door een groep enthousiaste mensen met een achtergrond uit verschillende disciplines zoals contractdeskundigheid, planologie, stedenbouwkunde, (landschaps-) architectuur, civieltechnisch ontwerp en werkvoorbereiding.

Door mensen met diverse kwaliteiten en eigenschappen samen te brengen ontstaat er een team waarin mensen kunnen excelleren. Samen streven we, met grote betrokkenheid en passie, naar een doel. Per vraagstuk stellen wij een unieke mix van kwaliteiten samen, waardoor we uw project op perfecte wijze kunnen realiseren.

Volg ons op twitter

Werken bij

Op dit moment hebben wij weer een hele leuke vacature openstaan. Benieuwd?-

*****  Vacature  *****

U kunt altijd een open sollicitatie sturen inclusief CV via onze contactpagina. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Onze ontwikkelingen

Projectburo B.V. heeft een site ontwikkeld met meer informatie over UAV-GC 2005. Wilt u meer weten over het toepassen van de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor Geïntegreerde contracten in de bouwsector voor zowel Opdrachtgevers als Opdrachtnemers in de diverse fasen van een project, kijkt u dan op www.UAVGC2005.nl.

uav gc logo